21 september 2009

Teken- en Schildercursus Rotterdam 2009
Leer te tekenen en schilderen wat je ziet! Klassieke Teken- en Schilderles in Rotterdam in het atelier van Solko Schalm. Voor alle niveau's, van absolute beginners tot professionele kunstenaars die nog wat klassieke technieken willen beheersen. De lessen bestaan telkens uit modules van 8 lessen waarin de 8 belangrijkste aspecten van het schilderen aan bod komen.

Iedereen is welkom en krijgt op persoonlijk, eigen niveau les. Er wordt vrijwel altijd geschilderd aan de hand van een stilleven of model. Het is het schilderen van dat wat je voor je ziet, maar niet het louter kopieren daarvan. Juist in het klassiek schilderen komen alle aspecten als je eigen persoonlijkheid, kleurgevoel, handschrift, emotie en expressie duidelijk naar voren.
Er wordt les gegeven op maandag-, dinsdag-, en woensdagavond van 19:30 tot 21:30.
Een cursus kost 160,- Euro en al het materiaal wat je ervoor nodig hebt is daarbij inbegrepen. Je krijgt een set kwasten die je zelf moet verzorgen en papier en verf is aanwezig. We schilderen met acryl. Het is handig kleding aan te trekken waar wat vlekken op zouden mogen komen.
Het atelier is te vinden op Hoogstraat 43a, vlakbij Oostplein. Metro Blaak of Oostplein. Na zevenen kan je gratis parkeren in een straatje erachter.

Heb je interesse, of heb je andere vragen over de Teken en Schildercursussen Rotterdam, stuur dan een mailtje naar solko@solkoschalm.nl of bel 06-16464218

Geen opmerkingen: