20 december 2006

Schilder en Tekenles RotterdamIn januari organiseert Solko Schalm weer een nieuwe serie schilderlessen in Rotterdam voor verschillende niveau’s. Er is een beginnerscursus op maandagavond van 19:30 tot 21:30. In deze cursus worden de meest belangrijke elementen van het schilderen helder en levendig uiteengezet, zodat je na deze cursus meer dan voldoende kennis, kunde en aanknopingspunten hebt om voor jezelf aan de slag te gaan.
En op donderdagavond van 19:30 to 21:30 is er een doorlopende cursus voor iedereen, waarin specifiek en dieper wordt ingegaan op één thema per twee weken. Deze cursus is open voor iedereen en voor elk niveau interessant, stimulerend, vernieuwend en inspirerend. Het schilderij als geheel en als kunstvorm wordt nader bekeken en besproken in al zijn aspecten, zoals inhoud, expressie, techniek, sfeer, eigentijdsheid, communicatie, etc.
Een teken en schildercursus bestaat uit 8 lessen en kost € 150,-, het materiaal inbegrepen.

Op donderdagavond 11 januari 2007 om 19:30 uur is iedereen weer welkom voor een gratis proefles. Op deze proefles kan je geheel vrijblijvend komen kijken of je het leuk vindt, voor welke cursus je interesse hebt en je kan alle andere vragen stellen, die je zou kunnen hebben.
Heb je interesse, maar kan je niet bij de proefles zijn, of heb je andere vragen over de Teken en Schildercursussen Rotterdam, stuur dan een mailtje naar solko@solkoschalm.nl of bel 06-16464218

Geen opmerkingen: